ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Σε ολιγομελή τμήματα με καθηγήτριες απόφοιτες Αγγλικής Φιλολογίας και φυσικές ομιλήτριες της γλώσσας. Το μάθημα μας γίνεται με φυσική παρουσία, διαδικτυακά με Skype ή Zoom https://sdpatras.gr/diadiktyakamathimata/   ή υβριδικά https://sdpatras.gr/yvridikamathimata/.

Απόκτηση πιστοποιητικού από τον φορέα που εσείς επιθυμείτε.

Η επιτυχία των μαθητών μας αγγίζει σε κάθε εξεταστική το απόλυτο.

PREELOWER A:

Τμήμα ενηλίκων αρχαρίων με αντίστοιχο υλικό και προσαρμοσμένη θεματολογία. Πολύ σύντομα μπορείτε να επικοινωνήσετε σε ένα βασικό επίπεδο.

Διάρκεια παρακολούθησης 4 μήνες.

PREELOWER B:

Εσείς που καταλαβαίνετε κάποια βασικά πράγματα αλλά δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, θα καλύψετε τα κενά σας ,θα ενισχύσετε το λεξιλόγιο σας και θα οργανώσετε τη γνώση σας.

Διάρκεια παρακολούθησης 4 μήνες.

PREELOWER C:

Για όσους χρειάζονται μια μικρή βοήθεια για να φτάσουν στην αρχή του επίπεδου LOWER .Με μια σύντομη επανάληψη και ενασχόληση με όλες τις δεξιότητες (γραπτός και προφορικός λόγος, κατανόηση κείμενων και ακουστική κατανόηση) θα αισθανθούν την απαιτούμενη ασφάλεια για να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις.

Διάρκεια παρακολούθησης 4 μήνες.

Δίδακτρα 5 – 6 € ή ώρα στα τμήματα 5-8 ή 3-4 ατόμων , 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες. Στα ειδικά τμήματα (2 άτομα ή 1 άτομο) καθορίζονται τα δίδακτρα κατόπιν προσωπικής συνεννόησης.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

LOWER

Όσοι έχετε κάνει στο παρελθόν μαθήματα αλλά δεν έχετε το LOWER θα μπορέσετε με την βοήθεια μας και την απαραίτητη εξάσκηση να αποκτήσετε το πιστοποιητικό Β2 από όποιον φορέα εσείς επιθυμείτε. Το μάθημα μας είναι επικοινωνιακό, έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον ίδιο τον μαθητή. Επικεντρωνόμαστε στις ελλείψεις του και προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια για να αποκτήσετε την απαραίτητη ευχέρεια στην γλώσσα.   

Διάρκεια παρακολούθησης 4 – 8 μήνες.

Δίδακτρα 5 – 6 € ή ώρα στα τμήματα 5-8 ή 3-4 ατόμων 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες. Στα ειδικά τμήματα (2 άτομα ή 1 άτομο) καθορίζονται τα δίδακτρα κατόπιν προσωπικής συνεννόησης.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

PROFICIENCY:

Το τμήμα αυτό οδηγεί στην ολοκλήρωση της εκμάθησης των Αγγλικών. Η διάρκεια του είναι 8-10 μήνες, ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή. Το μάθημα μας είναι επικοινωνιακό, έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον ίδιο τον μαθητή. Εμείς σας προσφέρουμε τη δυνατότητα με διαγνωστικά Tests να επιλέξετε τον εξεταστικό φορέα που σας ενδιαφέρει. Οι έμπειρες καθηγήτριες μας είναι φυσικές ομιλήτριες της γλώσσας και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να επιτύχετε τον στόχο σας.

Διάρκεια παρακολούθησης 8 – 10 μήνες.

Δίδακτρα 5 – 6 € ή ώρα στα τμήματα 5-8 ή 3-4 ατόμων  2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες. Στα ειδικά τμήματα (2 άτομα ή 1 άτομο) καθορίζονται τα δίδακτρα κατόπιν προσωπικής συνεννόησης.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τμήματα Φοιτητών – Ενηλίκων

Τμήματα

Διδακτικές ώρες

Β2
2 ώρες / 2 φορές την εβδομάδα | Ύλη επιπέδου Β2 και προετοιμασία για τις εξετάσεις Michigan (Lower)
C1, C2 Οκτώβριος - Μάιος (8 μήνες)
Ύλη επιπέδου C1, C2 και προετοιμασία για τις εξετάσεις Michigan (Proficiency)
C1, C2 Οκτώβριος - Noέμβριος (2 μήνες)
Ύλη επιπέδου C1, C2 και προετοιμασία για τις εξετάσεις Michigan (Proficiency)
Απόκτηση πιστοποιητικού εκτός του προαναφερόμενου,
από τον φορέα που εσείς επιθυμείτε.
Ύλη επιπέδου C1, C2 και προετοιμασία για τις εξετάσεις Michigan (Proficiency)

Έναρξη νέων τμημάτων:

Ιανουάριος-Φεβρουάριος

Μάθε το επίπεδό σου!